Despre noi


Compania LIAD Impex S.R.L. activeaza in domeniul opticii medicale din Romania de mai bine de doua decenii, fiind importator si distribuitor de rame de ochelari , rame de ochelari cu clip-on polarizant, ochelari de soare cu lentile polarizante precum si accesorii aferente acestor produse.

Liad este unic distribuitor in Romania al colectiilor Solano, Pino, Affinity, Anne Marii, Jens Hagen, Mezzo, Cube, Optimax, Polar Vision, Roberto Ricci, Red Velvet, Real Madrid. O preocupare permanenta este aceea de a oferi clientilor nostri produse moderne, diversificate, aliniate la tendintele internationale, pastrand in acelasi timp cel mai bun raport calitate-pret.

Oferim distributie in toate localitatile din tara prin reprezentantii nostri zonali, care viziteaza clientii la un interval de trei saptamani, avand disponibilitatea de a prezenta toata gama de rame de ochelari de vedere si ochelari de soare. Comenzile luate de acestia se transmit in cel mai scurt timp catre depozitul Liad, de unde livrarile se fac in aceeasi zi.

Suntem o echipa profesionista, care imbina experienta cu tendintele actuale atat in alegerea produselor pe care le comercializam, cat si in calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor nostri. Structura companiei noastre, flexibilitatea acesteia, precum si atentia acordata solicitarilor clientilor nostri permit adaptarea continua la cererile si schimbarile pietei.

Despre noi